Kans op gratis kaarten Delta Saints

The Delta Saints maken indruk overal waar ze spelen, met hun energieke mix van blues, rock, swampfunk en country speelden ze al menig festival plat.Delta Saints -arijke--ebusschere-

Als je hun ontroerend mooie versie van ‘Crazy’ van Gnarls Barkley gehoord hebt weet je waar de mannen uit Nashville Tennesssee toe in staat zijn. Maar the Delta Saints zijn veel meer dan een coverband. De band heeft in augustus haar tweede studio album ‘Bones’ uitgebracht. Deze plaat is opgenomen in de Sputnik Sound Studio in Nashville, geproduceerd door niemand minder dan Ed Spear (The White Stripes, The Shins, Brooke Waggoner, Kingswood & Tinariwen).

Op 12 september spelen de Delta Saints een clubshow in de Boerderij in Zoetermeer. Blueszine mag namens de Boerderij 2×2 kaarten weggeven voor deze show.

Om die kaarten te winnen hoef je alleen maar een e-mail te sturen naar redactie@blueszine.nl met in de titel “Kaarten Delta Saints”. Schrijf in je mail waarom jij die kaarten graag wilt winnen. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden.

De actie sluit op 31 augustus, de winnaars krijgen uiterlijk 5 september bericht.

Mocht je niet tot de winnaars behoren, op de website van de Boerderij vind je alle informatie om kaarten voor deze geweldige show te kopen.

foto Delta Saints door Marijke Debuschere