Grote reserveringsdag in De Amer op 15 augustus

De AmerEen jaarlijks terugkerend fenomeen in Cultureel Café De Amer is de dag dat er voor het eerst voor concerten gereserveerd kan worden. Voor het seizoen 2015-2016 is die grote dag vastgesteld op zaterdag 15 augustus. Er wordt om 10 uur begonnen. De ervaring leert dat veel belangstellenden zich al ruim voor dat tijdstip in Amen melden want de concerten worden druk bezocht en sommige raken al snel uitverkocht. Reserveren is daarom bijna altijd noodzakelijk.

Om de wachttijd voor de muziekliefhebbers wat te veraangenamen, is voor zaterdag 15 augustus een omlijstend programma samengesteld. Daarop prijken de namen van Bucket Head (blues), Bezik (Drentstalig) en Zingga (folk). Ook is LDM Bookings/Lucky Dice Music aanwezig met een cd-winkel en extra informatie over de artiesten die in De Amer komen spelen.

Na de 15de kan er in augustus ook gereserveerd worden op de dagen dat De Amer is geopend. Vanaf 1 september worden de data van de concerten op de site geplaatst en is het ook mogelijk om telefonisch of per mail te reserveren bij Harry de Jong, bereikbaar via 06 8322 5680 of harrydejong@cafedeamer.nl

De lange concertlijst van De Amer is gevarieerd en telt verschillende bekende namen. Een greep uit het aanbod: American Aquarium, Barrelhouse, CCC Inc., Dayna Kurtz, Douwe Bob, Eric Bibb, Jo Harman, Joris Linssen & Caramba, King of the World, Roos Rebergen, Spinvis, Tangarine, Frédérique Spigt, Meena Crile & The Chris Filmore band, Michael Prins, Over the Rhine, Tim Knol en vele anderen.