Winnaar Delta Saints prijsvraag bekend

Delta Saints -arijke--ebusschere-Op 12 september treden de Delta Saints op in de Boerderij in Zoetermeer. De mannen uit Nashville hebben een fantastisch nieuw album op zak, ‘Bones’. In een recensie op Blueszine kreeg dit album een 9. In de aanloop naar de show in Zoetermeer mochten wij van Blueszine 2 keer 2 kaarten weggeven aan echte Delta Saints fans. Bij de respons op deze prijsvraag viel de grote vertegenwoordiging uit België op. Mede daardoor zijn ook beide prijswinnaars afkomstig uit België, te weten: Steven Hertog uit Oostende en Yves Deckmyn uit Gistel. De prijswinnaars zijn ook persoonlijk op de hoogte gesteld.

Je kunt natuurlijk zelf komen kijken of onze enthousiaste recensie van het nieuwe album van the Delta Saints gerechtvaardigd is. Meer informatie en tickets vindt je op de website van de Boerderij.