Tangarine naar de Amer in Amen

TangarineTangarine opent zondag 13 september om 14:00 uur en 20:00 uur met een dubbelconcert in de Amer in Amen het nieuwe Bluesseizoen. De broers gaan daarna in reprise het theater weer in met hun programma ‘In Stereo’. Tangarine heeft het succes volledig zelf verdiend door; lang en hard werken, volhouden en vooral door mooie liedjes te schrijven en ze te spelen, spelen, spelen en nog eens te spelen.

Door de regionale bekendheid in Noord- Nederland krijgen ze in 2012 hun TV-debuut, waarin ze iedereen betoveren. Het jaar erna zijn ze dan ook maandelijks de DWDD-huisband. Het optreden op Lowlands 2014 is een erkenning. Landelijk worden de tijdloze en unieke platen; ‘Seek & Sigh’ (2013) en ‘Move On’ (2014) uitgebracht. Het zijn succes albums met hoogstaand gecomponeerde en geschreven popliedjes met sterke folky- en Brit-popmelodieën. De broers musiceren (ook live) enthousiast en vol beleving. De loepzuivere, diamant-flonkerende, scherpe samenzang is hun handelsmerk. Smaak; take it or leave it if you don’t dare. Begin januari 2016 zullen de tweelingbroers hun volgende stap in hun carrière zeten. Ze gaan een aantal maanden naar de Vs. Ze gaan er reizen, veel optreden én hun nieuwe album opnemen.

Reserveren bij De Amer via: 06 83 22 56 80