Win kaarten voor My Baby in Gebouw-T in Bergen op Zoom

My BabyOp 17 oktober staat de sensatie van 2015, My Baby, in Gebouw-T in Bergen op Zoom. My Baby is een samensmelting van Nederlands en Nieuw-Zeelands bloed, geboren uit de liefde voor fingerpickin’ gitaren, voodoo, roots, funk, gospel en swampy Southern’ Blues.

In januari 2014 gingen er nieuwe deuren open. De band liet de rest van de wereld van haar verslavende voodoo proeven tijdens My Baby’s wereldtournee: van Texas tot Tokio, van Londen tot Lichtenvoorde en van Wenen tot Wellington. Na een rondtocht rond de Nederlandse clubpodia om ook hier de nieuwe plaat ‘Shamanaid’ te schenken, vertrekt ze in april met Seasick Steve naar het Verenigd Koninkrijk en volgen een aantal belangrijke (internationale) festivals.

Op 17 oktober staat My Baby gewoon in Bergen op Zoom in Gebouw-T en jij kan daar bij zijn. Wil jij kaarten winnen voor dit optreden, mail dan je naam en woonplaats naar mybaby@blueszine.nl en wie weet sta jij namens BluesZine op 17 oktober op de gastenlijst in Gebouw-T!