BluesZine presents: Steve ‘n’ Seagulls in Podium Duycker

720 - 340 (1)

Op 22 oktober staat Steve ‘n’ Seagulls in Podium Duycker in Hoofddorp en zo’n band kunnen we natuurlijk niet laten schieten. Zeker niet omdat deze geweldige Bluesgrass/roots/americana-band in een van de gezelligste podia van Nederland, op de grens van Noord- en Zuid Holland, staat. Vandaar dat BluesZine met gepaste trots aankondigt:

BluesZine presents: Steve ‘n’ Seagulls in Duycker

Steve ‘n’Seagulls is een internationaal (internet)fenomeen dat is begonnen in Finland, in een schuur om precies te zijn. Hier filmde een groep gelijkgestemden muzikanten de cover die zij speelden van AC/DC’s ‘Thunderstruck’, inmiddels is deze video al meer dan 16 miljoen keer bekeken. Wat begon als een project in een schuur in Finland is in korte tijd uitgegroeid tot een razend populaire band die door heel Europa tourt. In mei van dit jaar bracht Steve ‘n’ Seagulls het debuutalbum ‘Farm Machine’ uit met daarop unieke versies van Dio’s ‘Holy Diver’ en Iron Maiden‘s ‘The Trooper’. De banjo speelt de grootste rol op deze plaat; een elektrische gitaar is in geen velden of wegen te bekennen. Met ‘Farm Machine’ laten de muzikanten van Steve ‘n’ Seagulls zien waar ze goed in zijn: ontzettend sterke bluegrass covers van onsterfelijke metalnummers maken.

De band was deze zomer te zien op verschillende grote festivals waaronder Sweden Rock en Wacken Open Air. In het najaar komt Steve ‘n’ Seagulls naar Duycker voor een clubshow.

BluesZine presents, dus hebben we ook een aantal kaarten om weg te geven aan onze trouwe lezers. Wil jij aanwezig zijn bij BluesZine presents: Steve ‘n’ Seagulls in Podium Duycker in Hoofddorp, mail dan je naam en woonplaats naar Duycker@blueszine.nl en vertel ons waarom jij een van onze favoriete lezers bent! Misschien ben jij er op 22 oktober dan als onze gast bij in Duycker! Wil je zeker zijn van je tickets? Er zijn nog enkele kaarten te koop, en wel hier!