Win kaarten voor Wille and the Bandits in Paradox

Wille And The Bandits

Het komende seizoen heeft de rootZclub een heel leuk programma in Paradox te Tilburg. Op zondag 11 oktober komen Wille And The Bandits naar Paradox. Deze band is aan een steile opgang bezig. Ze schitterden een paar maanden nog op het gerenomeerde Blues Festival in Peer en ze stonden ook al op het podium van het Glastonbury Festival, het grootste festival in Europa. Wille And The Bandits worden in de pers geprezen voor hun albums en live optredens. Ze zijn origineel en leggen hun ziel en heel veel gevoel in hun teksten en muziek. Rock legendes zoals Ian Paice, Joe Bonamassa en Francis Rossi zijn maar enkele grote namen die fan zijn van deze unieke band. En BluesZine ook! Daarom willen we jullie laten kennis maken met Wille and the Bandits, en geven we kaarten weg voor dit geweldige concert in Paradox.

Wil je 2 kaarten winnen? Mail dan je naam en woonplaats naar willeparadox@blueszine.nl en geef antwoord op de volgende vraag: Wille schreef speciaal een song voor zijn overleden moeder. Wat is de titel van dit nummer dat ook op het album ‘Grow’ staat?