Ramblin’ Roots festival line-up compleet

Het Ramblin’ Roots festival maakt vandaag vier nieuwe namen bekend. De acts Sven Hammond, Stephen Fearing, Robbing Banks en Small Time Crooks zijn aan de line-up toegevoegd.

pokeyDEC

Tevens is er een special guest vermeld die later aangekondigd mag worden. Deze nieuwe bevestigingen maken de line-up van deze editie compleet.   Op 24 oktober 2015 vindt in Utrecht de tweede editie van het Ramblin’ Roots festival plaats in muziekcentrum TivoliVredenburg. Het festival, dat plaatsvindt in de zalen Pandora, Cloud Nine, de Grote Zaal, staat geheel in het teken van authentieke en hedendaagse soul, Americana, blues, country, roots-rock en aanverwante Ramblin’ Roots muziekstijlen.

 pokey Ramblin-Roots-2015-

De complete line-up ziet er als volgt uit:

Pokey Lafarge, Jimmy LaFave, Sonny Landreth, Sven Hammond, Eilen Jewell & band, Gretchen Peters, Joe Louis Walker, Albert Castiglia, Sam Baker, Steve Dawson , Stephen Fearing, Miss Tess & The Talkbacks, Robbing Banks, Small Time Crooks, Special Guest (wordt 19 oktober onthuld)

 In het kort:

RAMBLIN’ ROOTS FESTVIAL

Zaterdag 24 oktober 2015 | TivoliVredenburg – Utrecht  Meer info: www.ramblinroots.nl/

foto Pokey Lafarge (c) Joshua Black Wilkins –  www.pokeylafarge.net

image