Benefietfestival voor Candye Kane.

Aankomende zondag is er vanaf 14.00 uur tot 23.00 uur een groots benefietfestival in de zalen van  Effenaar in Eindhoven  waarvan de opbrengst is voor de medische kosten van Candye Kane.

De in Nederland zeer geliefde Amerikaanse blues, swing & jazz zangeres Candye Kane is ernstig ziek en moet vanaf oktober een aantal maanden dure behandelingen ondergaan, die ze zelf (vooraf) moet betalen en dat betreft een enorm bedrag dat zij zelf niet op kan brengen. Vandaar een benefiet in de Effenaar, waar Candye zelf een aantal maal speelde.
Dit bericht heeft veel musici geschokt en doen besluiten een benefietfestival te organiseren om een zo groot mogelijk deel van de medische kosten in te zamelen voor Candye.

De op te treden groepen uit diverse stromingen en DJ’s staan vermeld op deze flyer.

candye 2

Omdat Candye zich al jaren met hart en ziel inzet voor de stichting United By Music, een stichting die het mogelijk maakt voor mensen met een verstandelijke beperking om Bluesmuziek te maken en hun passie voor de Blues op podia te uiten, was de stap naar een samenwerking voor dit benefietfestival snel gemaakt. De opbrengst gaat rechtstreeks naar United By Music, welke zorg draagt voor betaling van de medische nota’s.

Kaarten zijn via Ticketmaster/Effenaar te verkrijgen.