Win kaarten voor No Blues in Paradox in Tilburg

Foto (c) Kees Martens
Foto (c) Kees Martens

Het komende seizoen heeft de rootZclub een heel leuk programma in Paradox te Tilburg. No Blues viert hun tienjarig bestaan met een nieuw album en een uitgebreide tournee. Op zaterdag 31 oktober zijn ze in Paradox om de officiële cd voorstelling te doen van hun jongste spruit ‘Oh Yeah Habibi’. Rare titel horen we je al denken, maar de muziek van No Blues is een dan ook een mix van Oriëntaalse roots en Americana. Ook op hun nieuwe album slaat de band een brug tussen Oost en West. De Maas, de Rijn, de Mississippi en de Nijl vloeien samen tot één meanderende muziekdelta.

Wil jij bij dit concert zijn, dan kan dat. Kaarten zijn te koop via Paradox, maar je kan ook naar het concert als gast van BluesZine!, Beantwoord daarvoor de volgende vraag: Wat is de naam van de zanger/gitarist van No Blues? Mail je antwoord naar nobluesparadox@blueszine.nl en wie weet ben jij een van de gelukkigen!