Wijziging programmering Amstelveen City Blues

Amstelveen City Blues

Op zaterdag 28 november vindt de eerste editie plaats van Amstelveen City Blues, het eerste internationale bluesfestival in Amstelveen. Het festival vindt plaats in  Schouwburg Amstelveen, waar op drie verschillende podia gedurende de hele avond optredens plaatsvinden van een indrukwekkende line-up aan internationale artiesten.

Helaas heeft Jarekus Singleton naar aanleiding van de aanslagen in Parijs besloten om zijn Europese tour af te breken. Hiermee komt ook zijn optreden op Amstelveen City Blues te vervallen. De organisatie is er echter in geslaagd om op zeer korte termijn een zeer waardige vervanger te vinden! Met trots wordt aangekondigd: Chicago Blues Festival on tour (USA), met in de gelederen o.a. Chick Rodgers, Aki Kumar, Ken Saydak en Chris James.