Wijkse Blueskroegentocht van start

Vanmiddag was om 14.30 uur de aftrap van de Wijkse Blueskroegentocht die dit keer voor de 5e keer gehouden gaat worden. In een bomvol E&E gasthuis was het een gezellige boel voor zowel de bewoners als voor de bezoekers die graag accordeonspeler/zanger Henk de Kat samen met mondharmonicaspeler/gitarist/zanger Hans “Homesick”de Vries aan het werk wilden zien.  Er werd gezellig meegedeind en ge-klapt en sommigen deden een voorzichtig dansje.  Een leuk initiatief van organisator Blues in Wijk en goed neergezet door genoemd duo.

Dan was het direct al een gezellige volle boel in het Calypso theater op de Markt waar Ina Forsman met band een fijn optreden neerzette. Vanavond staat daar om 20.00 uur Phil Bee’s Freedom en begint om 21.00 uur in ieder Horecabedrijf de Kroegentocht. Namen van de vele bands zijn te vinden op www.bluesinwijk.nl

foto’s (c) Tom Moerenhout