Jo Harman vanavond in Paradox

Haar stem doet denken aan Joss Stone, maar dan rauwer. Samen met haar pianist Carl Hudson komt ze vanavond naar Paradox in Tilburg voor een intiem akoestisch duoconcert. Jo Harman’s carrière blijft zich op hoge snelheid ontwikkelen. Nog voordat ze überhaupt CD had uitgebracht, deed ze eind 2012 en begin 2013 in Nederland een mooie rij concerten als support act voor uiteenlopende artiesten als Don McClean, The Cranberries, Mike Hucknall en Johnny Winter. En dat op mooie plekken als Heineken Music Hall, Carré, Paradiso, Parkpop en Oosterpoort.

Jo-Harman-3

Hoewel ze geen pure blueszangeres is, werd ze verkozen bij de British Blues Awards tot “Female Vocalist of the Year” èn koos de Britse pers haar tot ‘het Beste Blues Talent uit het Verenigd Koninkrijk’.

Na Ian Siegal, Bex Marshall en Wille & The Bandits is het opnieuw geweldige een Britse rootsartiest die Paradox aandoet. Geef jezelf een prachtig Sinterklaascadeau en trakteer jezelf en eventueel ook een ander op een heerlijk optreden van Jo Harman!

Jo Harman speelt vanavond in Paradox in Tilburg.