Nispen Blues voor één keer op zondag met The Dynamite Blues Band

Vanwege de finale van de Brabantse Dorpen Derby op zaterdagavond 12 december, wordt bij Nispen Blues voor één keer afgeweken van het normale tijdstip. Dit keer organiseert Nispen Blues een optreden van The Dynamite Blues Band op zondagmiddag 13 december.

DBB The Dynamite Blues Band

The Dynamite Blues Band; een nieuwe formatie met ‘oude’ bekenden. Driekwart van de bezetting opereerde namelijk eerder onder de naam Big Blind. Vanaf 2007 veroverde deze band stormenderhand de Benelux met optredens op alle belangrijke Bluesfestivals. In 2010 kwam er een abrupt einde aan Big Blind. Nu is er dan sinds begin 2013 The Dynamite Blues Band, wat de pers verleidde tot de kop: “Big Blind is dood, lang leve The Dynamite Blues Band”.

De kenmerkende garage Blues, met een prominente rol voor mondharmonica en (lead)gitaar, is gebleven. Rauw, smerig, opwindend, dampend, explosief. Nispen Blues is maar wat trots op dat ze zondagmiddag 13 december café de Gouden Leeuw aandoen en de tent op z’n kop gaan zetten.

Line Up:
Wesley van Werkhoven: zang en mondharmonica
JJ van Duijn: gitaar
Renzo van Leeuwen: bas
Niels Duindam: drums