Boogie Beasts – Come And Get Me

BoogieBeasts ComeAndGetMe_c

Punkboogie, dat is de term die mij meteen opviel in het begeleidende briefje bij deze cd. Dan stel je je meteen een bak herrie, ruige, overstuurde gitaren, stampende ritmes voor. En zonder enige verrassing, dat is precies wat onze Belgische vrienden hier brengen. Boogie Beasts bestaat uit de uit Wallonië afkomstige Mathias Dalle (gitaar, zang) en Fabian Bennardo (harmonica) en de Vlamingen Jas Jaspers (gitaar, zang) en Gert Servaes (drums, percussie). De vier brengen een enorme muzikale ervaring mee en dit wordt bij de Boogie Beasts gebundeld.

De elf songs op “Come And Get Me” zijn door de band zelf geschreven en variëren van boogiepunk tot punkboogie. Van het begin tot het eind dus een en al energie. Stampende ritmes, overstuurde gitaren en rauw harmonicawerk, het zit er allemaal in. Er is geen tijd voor rust, de boogietrein walst gewoon door. Een prima album. (7/10) (Naked)