The Subterranean Street Society in Roots in ’t Groen

The Subterranean Street SocietyWoensdag 6 januari staat The Subterranean Street Society uit Denemarken, tijdens Roots in ’t Groen eenmalig in Grand Café Taste in Geldrop. Deze muzikant staat sedert zijn geboorte bij de Deense burgerlijke stand ingeschreven als Louis Puggaard-Müller maar treed solo op onder de naam The Subterranean Street Society.

Louis’ debuut-cd zal in het voorjaar van 2016 verschijnen, maar in januari kan je er dus al live van komen genieten bij Roots in ‘t Groen. Zijn visie op zijn muziek luidt als volgt: “Subterranean Street Society is the platform, the music is the train used to deliver the goods, and in the driver`s seat are the listeners who choose the final destination of the meaning of my songs.” We verwachten dat de tijden als straatmuzikant achter hem liggen nadat de CD uit is en zal worden opgepikt door concert-orgnisatoren. We kijken alvast zeer uit op woensdag 6 januari!