Suzanne Jarvie op tour in Nederland

unnamedMet haar debuutalbum ‘Spiral Road’ gooide Suzanne Jarvie meteen hoge ogen. In prachtige recensies bij zowel de grass roots-media als in de hogere echelons werden zowel de stem als de liedjes en de productie alom geroemd. Vergelijkingen met Emmylou Harris, Lucinda Williams of Nancy Griffith waren niet van de lucht.

Tijdens een korte promo-tournee bleek dat Spiral Road een CD met een verhaal was en ook dat deze van beroeps-advocate op het podium meeslepende versies van haar aangrijpende liedjes neerzette en haar publiek meesleepte in haar eigen emoties. Kortom: Suzanne moest snel terugkomen.

Deze tour zal ze samen met pianist/producer Chris Brown en steelgitarist Rocky Roberts optreden. Chris Brown kennen we onder meer ook van David Corley en Rocky Roberts heeft zich naast zijn eigen muzikale carrière ook jarenlang verdienstelijk bewezen als gitaartechnicus bij Neil Young, Patty Smith, Paul Simon en Wilco.

Vr        15 -1  Breda: Chassé Theater
 Za        16 -1   Oss – Railroad Roots
Wo      20-1   Heusden – De Republiek
Do.      21-1   Goirle  – Jan van Besouwhuis
Za.       23-1   Lage Vuursche – In The Woods
Zon      24-1   Nijmegen – Lux
Ma       25-1   Eindhoven – Mr. Frits
Do       28-1   Terheijden – Puur Wit