David M’ore – Passion, Soul & Fire

MoreDavid PassionSoulAndFire_c

De in Argentinië geboren gitarist David M’ore streek na vele omzwervingen over de wereld en door de VS begin negentiger neer in Los Angeles. Daar vestigde hij zijn reputatie als groots gitarist in de diverse clubs. Met zijn powertrio, dat verder bestaat uit bassist David Da Silva en drummer Wade Walton, heeft hij onlangs het album “Passion, Soul & Fire” uitgebracht.

De muziek van David M’ore is van het genre “van-dik-hout” bluesrock. Gitaarvuurwerk, stampende ritmes en rauwe vocalen van begin tot eind, maar met een enkel rustig(er) momentje om toch even op adem te komen. Mijn favoriete nummer is de tien minuten lange blues “You Said That You Love Me”. Gewoon genieten.

Voor de liefhebbers van rauwe, stevige bluesrock is dit zeker een aanrader. (7/10) (Eigen Productie)