Win kaarten voor BluesZine presents: Wille and the Bandits

720 - 340

Het driekoppige bluesrockmonster Wille and The Bandits komt op 30 januari 2016 terug naar Duycker in Hoofddorp. Nadat ze het publiek omver bliezen tijdens MeerBlues konden wij niet anders dan deze getalenteerde muzikanten nog een keer uitnodigen. De band is zonder overdrijven een ware live sensatie te noemen die je gezien moet hebben. Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Blueszine en daarom mogen we kaarten weggeven voor dit nu al legendarische optreden.

Deze sympathieke mannen hebben al tourend een enorme live reputatie opgebouwd in eigen land en nu zijn ze bezig om de rest van Europa te veroveren. Van superkleine zaaltjes en studentenfeesten tot aan grote voorprogramma’s voor onder meer Deep Purple en Joe Bonamassa. Beide acts waren zeer onder de indruk van deze bandieten en prezen hen warm aan.

Het vele touren begint zijn vruchten af te werpen voor de band, BBC 1 plaatste hen in de top tien ‘Must See Band at Glastonbury 2014’ en met hun nieuwe single bereikten zij de tweede plaatst in de blues download chart van Groot Brittannië.

BluesZine geeft kaarten weg voor dit optreden. Wil jij kaarten winnen, stuur dan een mailtje naar wille@blueszine.nl met je naam en woonplaats en overtuig ons om jou met een vriend/vriendin namens BluesZine op de gastenlijst te zetten.