Shaggy Dogs naar Nispen

groupe_ShaggyDogs_02Zaterdag 12 maart a.s. treedt de Franse Bluesformatie Shaggy Dogs op in De Gouden Leeuw te Nispen. De Franse Bluesformatie Shaggy Dogs uit de omgeving van Parijs reist al een aantal jaren vrijwel alle belangrijke en gezellige Bluesfestivals en -kroegen af in Nederland, België en Frankrijk. Ondanks vergaande plannen voor een trip naar Japan en Australië doen ze 12 maart a.s. ook Nispen aan.

Deze viermans formatie speelt Blues op een aanstekelijke, energieke en aanmoedigende manier. Blues met een vette saus van Pubrock, Rock, Soul en zelfs een vleugje Punk. Bijtend gitaarwerk, rauwe voice, strakke ritmesectie. Ze gaan er altijd voor, iedere keer weer!

De Shaggy Dogs bouwen het liefst een feestje voor, én met het publiek. Hun live optredens zijn een ware belevenis. Zelf noemen ze hun borrelende smeltkroes van stijlen dan ook Blues ’n’ Roll Fiesta.

Op hun nieuwste album ‘Renegade Party’ weten de Shaggy Dogs de ongepolijste energie en passie van hun liveoptredens goed te vangen in dertien pakkende nummers. Toch voelt het het best – denk aan Dr. Feelgood, Nine Below Zero, Lee Brilleaux, Stiff Records – om er live bij te zijn. In dat kan zaterdagavond 12 maart in Nispen!