Gezocht: bluesbands met ambitie!

dutch-blues-challenge[1]

De Dutch Blues Foundation is nog steeds op zoek naar bands en solo/duo acts voor deelname aan de Dutch Blues Challenge 2016. Voor de deelnemers is dit een uitgelezen kans zich te presenteren op landelijk niveau, met zelfs de  mogelijkheid om voor zichzelf een internationaal podium te creëren (International Blues Challenge, Memphis/European Blues Challenge, Denemarken).

Durf je de uitdaging aan? Heb je de ambitie om je jezelf extra in de spotlights te zetten? Tot 15 februari 2016 kan je je nog aanmelden: http://www.dutchbluesfoundation.nl/dutch-blues-challenge/aanmeldformulier

We citeren Phil Bee, winnaar van de challenge in 2015: “Mag ik hierover even reageren. Aan alle bands: niet nadenken,  gewoon doen. Het geeft je een hoop aandacht en mocht je naar Memphis gaan: dat is een van de leukste, mooiste plekken om te spelen, dus wat heb je te verliezen?”