Daddy Long Legsnaar Asten-Heusden

Daddy Long LegsMisty Fields presenteert: Daddy Long Legs, als opwarmer voor het gelijknamige festival dat in het eerste weekend van september weer plaatsvindt. Daddy Long Legs, van het gewaardeerde Norton Records Label, wordt gezien als één van de rauwste en spannendste bluesbands van dit moment. Vernoemd naar de harmonica spelende en blues schreeuwende frontman, samen met gitarist Murat Akturk en drummer Josh Styles zweet, bloedt en schreeuwt dit drietal uit New York de blues. De frontman is medeoprichter van Bloodhound Gang.

In het voorprogramma treedt Depthclegg Delis (DD) aan. De Horstenaren van DD surfen gezellig mee op het succesvolle garage geluid maar doen dat toch nét ff anders. Met de zelfbenoemde ”FreakerGarage” brengt DD garage die net wat spookier, psychedelischer en freakier klinkt.

De tijden voor 21 februari zijn als volgt:
16.00 uur: zaal open
17.45 uur: Depthclegg Delis
19.00 uur: Daddy Long Legs

Zaal: OJC Jonosh, Vorstermansplein 10 Asten-Heusden.