Giant Tiger Hooch terug met nieuw album

image003 (1)Na het onverwacht succesvolle debuutalbum ‘76, vol schaamteloos jatwerk van de oude John Lee Hooker en Guided by Voices, zijn de anarchistisch ingestelde hufters van het Mokumse Giant Tiger Hooch weer terug! Het nieuwe album “PANDA!PANDA!PANDA!” is met frisse tegenzin opgenomen door Mischa den Haring (T-99) & Ralph Verdult, die tevens het debuutalbum produceerde.

Na het debuut in 2014 deed de Giant Tiger Hooch zo’n 250 optredens in binnen- en buitenland. Zo stonden de nozems onder meer op Zwarte Cross, Manana Manana, Ribs & Blues en Oerol, deden ze een tour met de maatjes van Beans & Fatback terwijl de releaseshow in de bovenzaal van Paradiso stijf uitverkocht was. Dat kwam ongetwijfeld door een goed gesprek met Mathijs van N. en een zinderende performance bij DWDD, maar toch: het zijn de feiten! En dat voor een band die voor een optreden liever niet buiten de stadsmuren van Amsterdam kwam.

De 10 nieuwe tracks op “PANDA!PANDA!PANDA!” zijn buitensporig eclectisch en worden 15 april uitgebracht door de vrienden van Sounds Haarlem Likes Vinyl en ja! de blamages zijn viezer, zwaarder en noisier maaaaaaar wel met die gouwe ouwe Amsterdamse snik, want die blijft natuurlijk.

Namens de directie: het welgemeende zuur voor alle betweterige muzikale opiniemakers en een dikke kus voor de troetelbeertjes! tot snel (of niet).