Midsummer-Backstage Festival programma rond

Op zaterdag 18 juni zal Heyhoef-Backstage voor het eerst het Midsummer-Backstage Festival houden. Op het terrein van het Reeshof Business Centrum aan de Bijsterveldenlaan in Tilburg treden zes bekende Nederlandse en internationale topbands op,  enkele zelfs in een speciale samenstelling . Het festival start om 14.30 uur en duurt tot 23.00 uur.

Een zestal vooraanstaande Nederlandse en internationale bands zullen voor het voetlicht treden: The Mighty Ya Ya (blues), Mojo Man(rhythm & blues), Jan Akkermans MyBrainbox(classic Nederrock/blues), King of the World(blues) en Letz Zep(classic-rock).

Promopic-SF2016

In een zesde international topact is de band Superfloor gevonden, deze band  heeft haar onmiskenbare wortels in de blues, rock en soul, met een helder seventies geluid. De leden van Superfloor delen een verleden in de bluesrock en de hardrock met als zangeres Floor Kraaijvanger die men ook wel kent van de Etta James Experience.

 

 

Zeer speciaal zal de combinatie worden bij het optreden van King Of The World. Jan Akkerman zal na het optreden met zijn eigen  MyBrainbox voor een aantal nummers zich bij de band aansluiten die bij dit optreden ook de blazerssectie van Cuby & The Blizzards zullen toevoegen . Het festival wordt afgesloten worden door de band LETZ ZEP! Deze Led Zeppelin Tribute band zal de harten van de vele fans doen kloppen en de nodige nostalgische gevoelens oproepen naar de roemruchte jaren 70.

Jimmy Page en Robert Plant hebben dit gezelschap in de Engelse pers geprezen en vinden het geweldig dat deze landgenoten het repertoire van ‘de rockband aller tijden’ op een goede wijze live voortzetten. De voorverkoop voor dit eendaags festival start in februari, tot 1 juni zijn de kaarten tot een gereduceerde prijs te koop.  Voor nadere info zie : http://www.heyhoef-backstage.nl/midsummer-backstage-festival

Print

foto’s Midsummer Backstage Festival

Deel dit artikel met je vrienden!: