Lloyd Spiegel op tour door Nederland en België

Muziekliefhebbers in Nederland & België mogen zich gaan verheugen op de komst van de Australische bluesman Lloyd Spiegel. De onlangs tot viervoudig Australian Blues Award winnaar uitgeroepen muzikant zal in maart twee weken door de lage landen touren voor een veertiental concerten.

20160228 lloyd spiegel persMet een achttal cd’s op zijn naam, een onafgebroken tourschema en dito podium ervaring is Lloyd Spiegel uitgegroeid tot de drijvende kracht van akoestische bluesscene in Australië. In het toonaangevende Australian Guitar Magazine werd Lloyd opgenomen in een lijst van 50 Australische top-gitaristen aller tijden. Onlangs mocht hij in zijn thuisland niet minder dan vier Australian Blues Music Awards in ontvangst nemen voor Artiest, Song, Album en Producer van het Jaar.

Vrijdag 18 maart: De Mooie Molen, Roeselare (B)
Zaterdag 19 maart: Southern Blues Night, Heerlen
Zondag 20 maart: The Lane, Oostburg
Maandag 21 maart: Bel Air, Breda
Dinsdag 22 maart: Missy Sippy Club, Gent (B)
Woensdag 23 maart: Rozenknopje, Eindhoven
Donderdag 24 maart: Bunker, Gemert
Vrijdag 25 maart: Le Parc, Luik (B)
Zaterdag 26 maart: Speelplaats, Baars
Zondag 27 maart: CC de Kinkel, Bemmel
Maandag 28 maart: De Kantine, Asten
Dinsdag 29 maart: ‘t Zwijnshoofd, Bergen op Zoom
Woensdag 30 maart: de Republiek, Heusden
Zaterdag 2 april: de Melterij, Wormerveer