New Blues Festival Assen in De Bonte Wever

Bluesstichting Assen en De Bonte Wever slaan de handen ineen met de organisatie van een New Blues Festival Assen op zaterdag 8 oktober 2016. 

Blues

Samenwerking
“New Blues is een  vernieuwend en een kwalitatief goed festival met verschillende bluesstijlen van New Orléans tot Chicago en van de East Coast tot de West Coast. Tevens proberen we de sfeer van Take Root weer terug te brengen in Assen en hebben daarbij in De Bonte Wever de perfecte partner gevonden ”, aldus Jan Postma, voorzitter van de Bluesstichting Assen. Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever, is ook zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking. “Dit concept sluit perfect aan op onze totale programmering en het streven van De Bonte Wever om meerdere festivals per jaar te organiseren.”

Line up
Met dit New Blues Festival wordt een nieuw platform geboden aan deze populaire culturele muziekstroom. In een avondvullend programma treden er diverse bands op meerdere podia op. Op dit moment worden er  diverse gesprekken gevoerd met (internationale) topacts en naar verwachting wordt op korte termijn de eerste naam van de line up bekend gemaakt.