Tweede editie Amstelveen City Blues gepland

Amstelveen Blues 2016
Na een zeer geslaagde eerste editie krijgt Amstelveen City Blues een vervolg! Op zaterdag 26 november vindt de tweede editie plaats van het eerste internationale bluesfestival van Amstelveen en ook meteen het enige bluesfestival in de regio Amsterdam. Het festival vindt dit jaar plaats in poppodium P60, waar op drie verschillende podia gedurende de hele avond optredens plaatsvinden van zowel binnen- als buitenlandse artiesten.

Amstelveen City Blues is een nieuw fenomeen in Amstelveen. Onder het motto ‘van half acht tot na middernacht’ wordt dit keer poppodium P60 omgetoverd tot één grote juke joint. Op verschillende locaties zullen nationale en internationale artiesten je laten genieten van (rhythm &) blues van de bovenste plank. Muziekliefhebbers kunnen het zich niet veroorloven om dit te missen.