Twee talenten bij Roots in ’t Groen

20160406 loes swinkelsOp woensdag 6 april zullen twee jonge en bijzonder talentvolle Nederlandse singer-songwriters hun opwachting maken bij Roots in ’t Groen: Loes Swinkels en Marcel Verbeek.

De roots van Loes Swinkels liggen in Limburg, maar dat had evengoed Texas kunnen zijn. Met haar krachtige, bluesy stem welke enigszins aan Susan Tedeschi doet denken, neemt ze je mee naar verlaten autowegen of een stil plekje in de natuur. “Met mijn liedjes wil ik hoop en liefde de wereld inzingen”, aldus Loes. Na het schrijven van gedichten op jonge leeftijd, pakte Loes de gitaar op toen ze zestien jaar was. Al snel veranderden haar gedichten in liedjes over vrijheid en liefde. Met haar warme, krachtige stemgeluid en ritmische gitaarspel, brengt ze haar liedjes overtuigend maar bovenal recht uit het hart.

20160406 marcel verbeekHet optreden van Loes Swinkels zal worden voorafgegaan door een set van Marcel Verbeek. Marcel debuteerde in 2011 met het sfeervolle album Days To Come dat goed werd ontvangen. Vele optredens volgden. Marcel speelde samen met onder anderen Anneke van Giersbergen en Harry Sacksioni. Marcel zal tevens in de set van Loes Swinkels een rol spelen.