Line-up Rhythm & Blues Night compleet

Vorige week hebben we de laatste twee namen (De Kat & Michelle David & The Gospel Sessions) aangekondigd. Met de toevoeging van deze twee namen is de line-up voor het festival op 30 april in De Oosterpoort compleet! Inmiddels is de time-table voor het festival ook bekend.

De gehele line-up bestaat uit:
Bettye LaVette, Allen Stone, Southern Culture on the Skids, Southside Johnny & The  Asbury Jukes, Phil Cook & The Guitar Heels, Corb Lund, Michelle David & The Gospel Sessions, Peter Mulvey, Birds Of Chicago, Cam Penner & Jon Wood, Dave McGraw & Mandy Fer, The Dead Tongues, David Corley, CC Smugglers, Mojo Man, King King en Julian Sas en De Kat!

De Rhythm & Blues Night brengt al meer dan een kwart eeuw toppers uit de blues, roots en Rhythm ‘n’ Blues onder één dak. Op zaterdag 30 april staat er weer een flink aantal (inter)nationale acts – grote namen en veelbelovende nieuwkomers – op de planken in De Oosterpoort.

unnamed (13)