Blues-muzikanten gezocht

BluesinWijk is  op zoek naar huiskamers en  Blues muzikanten. Speel jij graag 3 x een optreden van 30 minuten? Alles kan, alles mag op Blues gebied.

Blues bij de Buren start in 2016 voor de eerste keer in Wijk bij Duurstede.  Om bewoners te stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk, zonder financiële drempels, van Bluesmuziek te genieten. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laten zien hoe gastvrij een stad/woonwijk en haar bewoners zijn.

Tijdens Blues bij de Buren ontmoet je niet alleen de inwoners van de stad/wijk, maar maak je in de intieme sfeer van de huiskamer kennis met al het moois wat Blues te bieden heeft. Bluesmuziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die langs alle rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken gaat. Er wordt geen entreegeld gevraagd. Wel wordt na afloop van elk optreden een vrijwillige bijdrage voor de muzikant(en) gevraagd .

Iedereen mag zich aanmelden met een huiskamer,  hoe meer zielen hoe meer vreugd. Er vinden drie optredens plaats van een artiest per huiskamer. Ken je een muzikant die in jouw woonkamer wil komen spelen, geen probleem. Meld deze muzikant dan wel apart aan. We verwachten van de muzikant dat die driemaal het zelfde optreden speelt. De optredens zullen semi akoestisch zijn en de muzikant zal zich hierbij moeten aanpassen. Een semi akoestisch optreden past helemaal in de intieme sfeer van de woonkamer.

Blues bij de Buren  wordt georganiseerd door BluesinWijk. Samen met vele vrijwilligers  maken zij van Wijk bij Duurstede op zondag 23 oktober één grote huiskamer. Dus, laat je tijdens Blues bij de Buren verrassen door Blues muzikanten en geniet van de Wijkse gastvrijheid.

buren

 

omslag sax foto (c) JRobert