Blueszine lanceert eigen Spotify-lijst! De blueslijst om te volgen!

Spotify

Vandaag heeft BluesZine een eigen Spotify lijst gelanceerd. In het steeds vernieuwende muzieklandschap kan BluesZine natuurlijk niet achterblijven, en moet je als toonaangevende bluessite natuurlijk een eigen Spotify-lijst hebben. Vandaag hebben we de stap genomen en zo’n lijst aangemaakt.

MAIL BLUESZINE’S SPOTIFY

De lijst is nog niet af en zal ook nooit af geraken, want de redactie van BluesZine zal blijven zoeken naar de beste tracks! Dus als je tips hebt over welke nummers er zeker in moeten, hoger moeten of juist lager, laat het ons weten via spotify@blueszine.nl. Zijn wij het eens met jouw ideeën, dan worden ze zo snel mogelijk toegevoegd!

Vindt onze Spotify-lijst via de welbekende app of direct hier: http://blueszine.nl/spotify/.