Zonnig Bluespodium Bevrijdingsfestival Wageningen

Op donderdag 5 mei zijn er door het hele land de Bevrijdingsfestivals zo ook in Wageningen een stad met wel 16 podia in verschillende muzieksoorten.  Jaarlijks is er op het Beuningplein het Bluespodium van de plaatselijke Bluesclub XXL. Dit jaar stonden er op het zonnige podium 5 bands geprogrammeerd;  The First Lady, één van NL jongste Bluesbands

the Green McDonough Band uit St. Louis USA met zangeres Laura Green

en Nederlands Bluestrots Stackhouse

In het avondprogramma stonden good old Big Jake & the Two Timers en the Joe Gilmore Band uit USA waarvan helaas geen foto’s.

Aan het begin van de middag stond op het hoofdpodium Sven Hammond met zijn band een puike set af te leveren waarvan men zegt dat de sound meer naar de BluesRock zou gaan maar dat eigenlijk niet echt terug te horen is.

foto’s (c) Tom  Moerenhout

fotoalbum Bevrijdingsfestival middag Wageningen klik : https://picasaweb.google.com/102793854908247163204/6281508538574009745?feat=directlink