Beth Hart op Europese tour als voorbereiding van nieuw album.

Foto (c) Ariane van Ginneke
Foto (c) Ariane van Ginneke

Beth start de tour in Brighton, UK waar ze een speciale intieme acoustische solo show zal spelen in St George’s Church. Het is pas de 2e keer dat ze zo’n solo concert geeft. De eerste keer was in Union Chapel in London afgelopen December. Ondanks dat Beth het ’t engste vond wat ze ooit had gedaan leidde het tot staande ovaties en meerdere geweldige reviews.

Ze zal meer dan 60 shows in 18 landen geven waaronder een show in de al maanden uitverkochte Heineken Music Hall (voor 5.500 bezoekers) maar ook in onder andere Royal Festival Hall (Londen, UK), Opera House (Wenen, Oostenrijk), L’Olympia (Parijs, Frankrijk), Megarama (Casablanca, Marokko), Holland International Blues Festival (Grolloo), Alta Soul & Blues Festival (Alta, Noorwegen) en Sierre Blues Festival (Sierre, Zwitzerland).

Beth over de aankomende tour en nieuwe album: “I’m so excited for our upcoming tour in Europe. I love performing so much and seeing all the awesome people who come to our shows, as well as being with my best friends making music. It’s such pure joy and I’m so grateful. I’ve had the last few months off, finishing up my next album ,and I’m like a hungry lion, ready to break out to go and share it. I hope so much that people will enjoy it as much as I have enjoyed making it”.

Beth’s nieuw album komt uit in de herfst.