John F. Klaver Band – Live at Blues Baltica

KlaverJohnF LiveAtBluesBaltica_c

Op 15 juni vorig jaar trad de John F. Klaver Band in het Noord-Duitse Eutin op Blues Baltica, een van de grotere bluesfestivals in Duitsland. Het optreden is opgenomen door Deutschlandfunk en hiervan is het livealbum “Live At Blues Baltica” verschenen.

De band bestaat naast John F. Klaver (gitaar, zang) uit Robert-Jan van Schoonacker (drums), Iris Sigtermans (bas) en Pascal Lanslots (Hammond). Met de bas en drums van Iris en Robert-Jan als stevig fundament, het smeuïge Hammond-geluid en het melodieuze gitaargeluid van John horen we de band, zoals we deze kennen, namelijk van de stevige en melodieuze bluesrock. De acht nummers op de cd tonen een goede weergave van een optreden van de John F. Klaver Band. Hecht en swingend. (7/10) (eigen beheer)