Gratis toegang bij televisieopnames in De Bosuil in Weert

Foto (c) Walter Vanheuckelom
Foto (c) Walter Vanheuckelom

Zondag 2 juli komt RTL televisieopnames maken voor haar programma ‘Mijn Stad’ in muziekcentrum De Bosuil in Weert. Voor de uitzending over Weert wil men graag de Bosuil als poppodium meenemen in het cultureel aanbod wat de gemeente te bieden heeft. De Bosuil heeft hiervoor een speciaal programma samengesteld waarmee een goed beeld wordt gegeven over wat de Bosuil te bieden heeft. Daarbij staat de kwaliteit van de bands en het geluid en licht hoog in het vaandel. Het programma is gevarieerd van de breekbare liedjes van singersongwriter Jurgen Visser en Jordi Repkes naar de blues van Kyla Brox en de swingende blues-soul-rock van The Delta Saints.

De entree is gratis, dus het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met De Bosuil en altijd leuk om eens aanwezig te zijn bij de opnamen van een tv programma.

13.30 uur: Zaal open
14.00-14.30: Jurgen Visser
14.30-15.45: The Delta Saints
15.45-16.45: Kyla Brox
16.45-18.00 uur: Jordi Repkes