Ruben Hoeke Band komt met nieuw album ‘Sonic Revolver’

Op vrijdag 23 september komt het nieuwe album Sonic Revolver van de Ruben Hoeke Band uit op Butler Records. Om de release van het nieuwe album te vieren geeft Ruben Hoeke op dezelfde dag een release show in Paradiso, Amsterdam.

Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. 2016 is sowieso nu al een opwindend jaar voor de ervaren gitarist/songwriter. Niet alleen is de samenstelling van zijn band veranderd (naast Ruben en bassist Paul Brandsen ook broer Eric Hoeke op drums en nieuw talent Lucas Pruim op zang), er is ook een nieuw album opgenomen. Op deze vierde schijf van de Ruben Hoeke Band staan de Blues-Rock/R&B wortels nog stevig in de grond maar maken Hard Rock, Soul en Pop ook een groot onderdeel uit van het zompige en stampende totaalgeluid. Het levert pakkende en vlammende songs op waarin de veelzijdigheid van zijn spel en de zangkunsten van nieuwe ‘partner in crime’ Lucas Pruim spetterend naar voren komen. De release van het toepasselijk getitelde ‘Sonic Revolver’ zal gepresenteerd worden op 23 september in Paradiso, Amsterdam.

Ruben Hoeke Band