BluesPeer 2016 goed van start

Wat gelijk opvalt bij BluesPeer is de andere indeling in vergelijking tot het verleden. Het backstage gedeelte voor de vips en de pers is anders ingedeeld; Dichter bij de grote tent en de toiletgroepen zijn ook anders gegroepeerd. Ook de festivalweide is gezelliger ingericht. Alle tentjes sluiten op elkaar aan. Waardoor het gezellig wordt om deze dagen te verblijven.

Jan de Bruijn, zang en gitaar en zijn grote band met blazers heeft net zijn cd ‘Bittersweet’ uitgebracht, waar hij stukken van speelt die goed overkomen bij het publiek. Dat al talrijk aanwezig is.

Deze avond sluiten de Zuid Afrikaanse Bonita en de Duitse Blues Shacks de avond af. De gebroeders Arit en hun vrienden doen dat op de bekende wijze, heerlijke jump blues. Bonita alleen doet het ook niet onaardig. Alleen in de duets met Michael Arlt komt het wat geforceerd over.

Foto’s (c) Bert Lek