Sari Schorr & The Engine Room naar Paradiso

12977_Sari-Schorr-300x200Op 3 september komt de Amerikaanse Sari Schorr met haar The Engine Room naar Paradiso in Amsterdam voor een concert. De nieuwe New Yorkse blues-revelatie Sari Schorr werd tijdens haar performance bij de International Blues Challenge in Memphis ontdekt door de inmiddels gepensioneerde producer Mike Vernon (Fleetwood Mac, John Mayall, Blue Horizon). Deze was zo enthousiast dat hij besloot toch nog een keer de studio in te duiken. Samen sleutelden ze de afgelopen periode aan Sari Schorr’s debuutalbum ‘A Force of Nature’, dat op 2 september uitkomt.

Sari Schorr stelde onlangs haar band The Engine Room samen, met hierin onder andere gitarist Innes Sibun, die eerder met Robert Plant speelde. De afgelopen jaren verwierf ze al bekendheid door als zangeres mee te touren met onder andere Joe Louis Walker en Poppa Chubby.