Nieuwe tour Joanne Shaw Taylor in teken van haar nieuwe album ‘Wild’.

18 JOANNE SHAW TAYLOR IMGP4217 (800 x 534)Joanne Shaw Taylor is een Britse bluesgitariste en zangeres. Haar inspiratiebronnen zijn onder andere Stevie Ray Vaughan, Albert Collins en Jimi Hendrix. In 2009 bracht Taylor haar debuut album ‘White Sugar’ uit. Dit schitterende en het hierop te vinden ruim 8 minuten durende Blackest Day zette haar direct op de wereld blueskaart. Een paar albums en een waanzinnig aantal optredens later staat er een grote Europese tour aan te komen waarbij de nummer één blues gitariste van de UK ook Nederland aandoet. De tour staat in het teken van Taylor’s nieuwe album ‘Wild’, welke op 30 september uit zal komen.

Naast waanzinnige gitaarskills bezit Joanne Shaw Taylor ook over een fijne rauwe en hese stem die de afgelopen jaren enorm aan kracht is toegenomen. Samengesmolten brengen gitaarspel en zang een buitengewone performance om het publiek op een overtuigende manier aan zich te binden. Zeker een aanrader voor de liefhebbers van de bluesrock.

Voor Nederland zal de tour starten in de kleine zaal van Paradiso.

Joanne Shaw Taylor Live:

13 December – Amsterdam, Paradiso    
14 December – Arnhem, LuxorLive
15 December – Deventer, Burgerweeshuis
16 December – Drachten, Iduna
17 December- Dordrecht, Bibelot
18 December – Venlo, Grenswerk