Blueszangeres Bex Marshall in augustus terug naar Nederland en België.

BexMarshall1In april van dit jaar was Bex Marshall, vanwege familieomstandigheden, genoodzaakt haar geplande tour af te breken. Hoewel in Nederland nog redelijk onbekend deed zij destijds direct de belofte terug te kunnen zodra dit mogelijk zou zijn. Enkele later maanden wordt het wachten beloond en is de Britse met Iers bloed in Augustus terug op Nederlandse bodem.

De zangers zingt met krachtige stem en volgens velen gaan daarbij de gedachten uit naar artiesten als Bonnie Raitt, Janis Joplin en Zora Young; Een krachtige smeltkroes van oude black woman’s hartstochtelijke rockdiva en soul. In haar stijl van gitaar spelen is een unieke combinatie van slide, bluesrock, ragtime en roots pickin’ te horen. Op een uiterst natuurlijke manier neemt Bex Marschall je mee weg naar de geluiden van de o.a. swamp blues, gospel en vrolijke bluegrass. Voor degenen die van de geboden herkansing gebruik willen malen is de in 2013 tot beste UK Blues Vocalist uitgeroepen zowel in Nederland als België te bewonderen.

vrijdag 19 augustus: 19:00 – Spirit of 66 – Verviers (België)
zaterdag 20 augustus: 21:00 – Babbelaetje – Middelburg
zondagmiddag 21 augustus: 15:00 – Bluescafe – Apeldoorn