Blues Minicruise dit jaar ook voor toeschouwers van onze kant van de Noordzee.

BluesMinicruise-35-Band-xui300x183[1]De Blues Minicruise is er dit jaar ook voor toeschouwers van onze kant van de Noordzee. Vorig jaar werd voor de eerste keer de Blues Cruise georganiseerd. Al varende tussen Hull (UK) en Rotterdam kon het publiek tijdens de heen en terugreis genieten van 2 avonden met het beste uit de Engelse blues scene aan boord en een exclusief optreden van Little Steve & the Big Beat op het vaste land. De voornamelijk Engelse toeschouwers waren zo enthousiast over de gehele opzet dat de organisatie heeft besloten dat er een vervolg moet komen.

Voortbordurend op het succes van de eerste editie, staat er dit jaar een internationale line-up aan boord van de tweede Blues Revue Minicruise:

4 november Hull – Rotterdam:
Larry Garner (USA)
Lisa Mills (USA)
The Norman Beaker Band (UK)
Kyla Brox (UK)
The Revolutionaires (UK)
MC: Michael Ford (Cowling Wolf)

5 November Rotterdam – Hull
Larry Garner (USA)
The Norman Beaker Band (UK)
Kyla Brox (UK)
The Revolutionaires (UK)
Little Steve & the Big Beat (NL)
MC: Michael Ford (Cowling Wolf)
Exclusief optreden op de wal van Ian Siegal (UK).

6 November Hull – Rotterdam
Little Steve & the Big Beat featuring Larry Garner and Norman Beaker

Voor Nederlanders en Belgen zijn er 2 pakketten samengesteld: Kies je een afvaart op 3 november, dan heb je op de terugreis 4 november live muziek. Kies je voor de afvaart op 5 november, dan heb je op de heen en terugreis live muziek.