Wildmen Bluesband naar DJS

wildmen bluesbandVrijdag 23 september zet Wildmen Bluesband een spetterende show neer in Jazzpodium DJS in Dordrecht. Wildmen Bluesband is opgericht door de flamboyante gitarist Jos de Wilde uit Haarlem (onder meer bekend van John the Revelator). Als gitaarleraar heeft hij vele leerlingen geïnspireerd om een al dan niet professionele carrière te gaan volgen.

In 2013 begon De Wilde de Wildmen Bluesband, die inmiddels staat als een huis. In Saskia de Nijs (zang), Hans van Gaalen (drums), Mark van Lieshout (bas) en Jan Heijmans (Hammond) vond Jos een ideale groep mensen om de blues te voelen en te spelen.

Op het podium staat een energieke band waar tijdens een optreden de vonken vanaf vliegen. De machtige uithalen van Saskia, het opzwepende Hammondgeluid van Jan, de uitdagende gitaarsolo’s van Jos, ondersteund door de solide ritmesectie van Hans en Mark, laten niemand onberoerd. Elk lid heeft ruime ervaring in andere bluesbands, wat garant staat voor een brede basis in de blues.