Living Room Heroes naar DJS

living-room-heroes-07-10-2016Vrijdag 7 oktober speelt Living Room Heroes in het – vooruit – huiselijke Jazzpodium DJS in Dordrecht. Het warme, relaxte, soulvolle geluid van deze gemoedelijk-stoere band roept beelden op van mooie avonturen ‘on the road’. Op pad over de eindeloze vlaktes van het Amerikaanse continent. Verdriet achterlatend, mijmerend over een vrolijke toekomst.

Met het dit jaar uitgebrachte ‘Days Well Spent’ vieren de Living Room Heroes hun debuutalbum. Geïnspireerd door hun muzikale helden zoals the Woodbrothers, Amos Lee en Ben Harper is een album vol muzikale fijnzinnigheden en een warme, eerlijke sound tot stand gekomen.

Days Well Spent is het vervolg op twee eerder uitgebrachte EP’s: ‘Head over Heels’ uit 2013 en ‘Fool To Believe’ 2014, waar langzaam de transformatie van een singer-songwriter duo tot een southern soulband met ervaren muzikanten te horen is. Muzikanten die met groot gemak en vooral plezier tijdens een liveoptreden hun enthousiasme en improvisaties laten zien en horen.

Living Room Heroes is een Nederlandse band, geworteld in Nijmegen, met een Amerikaans geluid. Na optredens op radio 2 en 3FM en voorprogramma’s voor onder anderen Douwe Bob, Robert Jon and The Wreck en Albert Lee, stellen ze zich met plezier voor aan Dordrecht.