Mooie namen in het Blues Najaarsprogramma van W2 Poppodium

Het is weer hoog tijd om de ‘donkeredagen- agenda’ in Den Bosch te gaan vullen met mooie bluesoptredens, van Ian Siegal, Band of Friends en King of the world. Allemaal in W2 Poppodium in Den Bosch, op nog geen 10 minuten loopafstand van het station.
ian siegal
Zaterdagavond 15 oktober speelt Ian Siegal in W2 Poppodium. Ian heeft internationaal bewezen een van de groten te zijn in de blues, en deze autodidact met doordringende stem en indrukwekkend gitaarspel weet het publiek telkens weer te verbazen en heeft een flinke schare vaste fans. Hij zal zich laten vergezellen door de jonge Nederlandse gitarist Dusty Ciggaar. Het voorprogramma zal worden gevuld door ontluikende gitaarvirtuoos en woordkunstenaar Jeroen Kant.
Band of Friends-4
26 November zal Band of Friends zijn opwachting maken. De Hollandse bluesrockgitarist Marcel Scherpenzeel speelt al een aantal jaren met Gerry McAvoy en Ted McKenna, 2 heren uit de voormalige band van de legendarische bluesrockgitarist Rory Gallagher. Kom en vier samen het leven en de muziek van deze helaas veel te vroeg overleden gitaarheld.

Ruud Weber & Erwin Java (King of the World)

18 december is het beurt aan King of the world. Deze Nederlandse Blues en roots- band met internationaal allure weet sinds 2012 een stevige plek aan het bluesfront te veroveren. Deze muzikanten uit diverse muzikale windstreken(Erwin Java, Govert van der Kolm, Fokke de jong en Ruud Weber) zetten een onvergetelijk optreden neer.

Alsof dit nog niet genoeg is kunnen we ook al vooruitblikken naar januari met maar liefst 3 bluesavonden: ‘The Wolff’ & ‘the sore loosers’, ‘T-99’ en ‘Danny Bryant’ staan alweer geboekt. W2 Poppodium staat op het lijstje van fraaie venues voor de blues, dus daarmee heb je een extra reden om er eens te gaan kijken.