Win kaarten voor Matt Andersen & The Bona Fide in Victorie, Alkmaar

Matt AndersenMet zijn fenomenale gitaarspel en de heerlijke soul in zijn stem, pakt Canadese blueslegende Matt Andersen de hele wereld in. Nu komt Matt Andersen voor de eerste keer met zijn nieuwe 4-piece band The Bona Fide naar Nederland en wel op 23 oktober naar Podium Victorie in Alkmaar!

Matt Andersen heeft zijn bekendheid absoluut op de traditionele manier bereikt, door de hele wereld over te reizen en overal waar hij komt iedereen omver te blazen met zijn spel. De passie die hij voor het maken van muziek heeft, spat er elke keer vanaf en dat zorgt er wereldwijd voor dat er veel over de zanger wordt gepraat.

Dat Matt Andersen muzikaal talent heeft en gezegend is met een heerlijke stem, is niet alleen bij zijn publiek onopgemerkt gebleven. In 2010 versloeg hij als eerste Canadees al zijn internationale tegenstanders in de Memphis Blues Challenge, in 2012 won hij drie Maple Blues Awards en in 2013 won hij een European Blues Award voor beste solo/acoustic act. Door de jaren heen heeft de zanger daarbij een enorme lijst van nominaties verzameld, onder andere voor beste solo artiest, beste live performance en album van het jaar (een JUNO nominatie voor zijn album Weightless uit 2014).

Met het nieuwe album Honest Man tourt Matt Anderson opnieuw door Noord-Amerika, Europa en Australië. Voor dit album werkte hij voor het eerst samen met Commissioner Gordon (een producer die samenwerkingen met o.a. Joss Stone en Amy Winehouse op zijn naam heeft staan). De producer bracht nieuwe ideeën binnen, waardoor het album een vernieuwende sound heeft, zonder het unieke geluid van de blueszanger te verliezen. 23 Oktober staat Matt Andersen met zijn nieuwe show in Victorie in Alkmaar, dus verzeker jezelf alvast van een ticket!

Bij BluesZine kan je echter ook tickets winnen voor het optreden van Matt Anderson. Like BluesZine op Facebook en deel dit bericht en misschien ben jij er 23 oktober bij!