Win kaarten voor DVL in Podium Victorie in Alkmaar

preview-dvl_fotoDVL is een unieke samenwerking van vier grote blues muzikanten die de muziek van The Red Devils en Lester Butler eren. Als een van de meest toonaangevende bands in de geschiedenis van de blues, heeft The Red Devils invloed gehad op alle vier de muzikanten. In deze show brengen Guy Forsyth, Jon Amor, Robin Davey en Mark Barrett een ode aan hun grote helden en dat kan niks anders dan een indrukwekkende avond worden.

Na een korte discussie in de kleedkamers bij Bluesrock Festival 2013 in Tegelen, deed Guy Forsyth spontaan een nummer mee met The Hoax op het podium. Ze deden een eigen versie van Going To The Church van The Red Devils. “We should do this again”, was de conclusie van beide partijen. Een paar jaar en een paar mailtjes later, is dit plan er dan eindelijk van gekomen en is DVL geboren.

Op 3 november staat DVL feat. Guy Forsyth & The Hoax in Podium Victorie in Alkmaar. Er zin nog enkele kaarten te koop, maar bij BluesZine kan je echter ook tickets winnen. Like BluesZine op Facebook en deel dit bericht en misschien ben jij er 3 november bij!