Popa Chubby exclusief voor België naar De Warande

Popa-Chubby-13Op 10 november staat niemand minder dan bluesgigant Popa Chubby in De Warande in Turnhout. Popa Chubby is de artiestennaam van Ted Horowitz. Een niet al te subtiele verwijzing naar zijn omvang en andere lichamelijke kenmerken. Voor een uitleg in detail verwijzen we je graag door naar het wereldwijde web. De gitarist draait al langer dan 25 jaar mee in het bluescircuit en staat bekend om zijn ietwat ruigere stijl. ‘Big, Bad & Beautiful’ – de titel van zijn laatste live dubbelalbum – omschrijft het treffend. Een album dat overigens meer dan 10 000 keer over de toonbank ging.

De shows van deze bluesrockgigant gaan er stevig aan toe, maar Popa is wel degelijk een ruwe bolster met een blanke pit. Zijn roots liggen in The Bronx en dat vind je ook vandaag nog terug in zijn songs. Verwacht je aan het bekendere werk als ‘Angel On My Shoulder’ en ‘Over The Rainbow’ (The Wizard of Oz!), maar ook interpretaties van de Stones en Jimi Hendrix. Dit is de het enige concert van Popa Chubby in Vlaanderen.

|