Live blues en rock tijdens ‘Meer Blues Rock’

mojo man (7)Op 5 november keert Meer Blues Rock terug naar Podium Duycker in Hoofddorp. Deze avond staat zoals de naam van het evenement eigenlijk al zegt, helemaal in het teken van blues. Tijdens deze editie zijn er ook rock invloeden hoorbaar in de muziek.

Dit jaar keert Meer Blues opnieuw terug naar Duycker om een flinke portie blues te serveren! Het team van MeerBlues heeft weer steengoede blues acts geselecteerd, dit zijn: Mojo Man, Sweet Bourbon en The Bourbonnettes en Defrost.

Mojo Man
Mei 2014 was het eerste live optreden van Mojo Man. Vijf songs In het radio/ tv programma Live uit Loyd voor RTV Rijnmond. Iets meer dan een jaar later komt de band met hun gelijknamige debuut cd Mojo Man. Dit gaat heel bekend klinken voor iedereen die z’n blues, rock en soul ABC’s kent. Grote helden als Jimi Hendrix, Otis Redding en de Rolling stones zijn overduidelijke invloeden. Zanger/ gitarist en songwriter Marcel Duprix is de eerste om dat te erkennen.

Sweet Bourbon en The Bourbonnettes
Deze zevenkoppige band wordt gedreven door blues en bluesrock nummers van eigen hand of klassiekers van Cream, B.B. King, Mitch Rider, Peter Frampton en Roger Chapman, om er maar een paar te noemen.