Rusty Apollo naar DJS

rusty apollo 2Jazzpodium DJS in Dordrecht presenteert op vrijdag 4 november Rusty Apollo, de zelfgefabriceerde raket van vijf gelouterde muzikanten met een gedeelde liefde voor de muziek van grootheden als Howlin’ Wolf, Willie Dixon en Bo Diddley. Met hun psychedelische blues en stijlvol-gruizige looks zet de band een aanstekelijke en karaktervolle show op de planken.

Rusty Apollo heeft een heftig eerste jaar achter de rug: een goed ontvangen eerste cd (Oh Yeah!), lekker veel optredens (onder meer op Big Rivers, Ribs & Blues en Moulin Blues), slap geouwehoer, botsende ego’s, depressies, brekend glaswerk, tankstations, vette kroketten, kapsalons en ranzige schnitzels. Kortom, blues met een roestig randje.

Zomer 2016 verscheen de tweede cd (Midgets & Monkeys) van Rusty Apollo, met daarop behalve gecoverde klassiekers ook een aantal eigen songs, gebracht met de steeds duidelijker wordende eigen sounds en grooves van de band rondom drummer/zanger Mike Meijer.