Big Creek Slim eind november voor 8 concerten in Nederland

big-creekBig Creek Slim, a.k.a. Marc Rune, geboren en getogen in Ikast, een klein Deens dorp. Hij reisen naar de USA en verbleef daar langere periode in 2008, om liedjes te schrijven. Inmiddels woont hij in Brazilië, in een hut aan zee. Vanaf 23 november speelt de bluesgitarist acht keer in Nederland.

And Big Creek Slim is een bluesman van het echte soort, geloof het of niet. Luister maar naar Hope For My Soul. Luister naar zijn stem en hoor de passie en intensiteit die hij stopt in Charlie Patton’s ‘Down The Dirt Road Blues’, Robert Petway’s ‘Catfish Blues’, Tommy Johnson’s ‘Big Road Blues’, en naar zijn eigen liedjes. Big Creek Slim heeft geleefd met de blues, en hij is op zoek naar de wortels van het universele gevoel ervan. Zijn gitaarwerk en stem maken het duidelijk…. blues !

Woensdag 23 november: ’t Rozenknopje, Eindhoven (21:00 uur)
Donderdag 24 november: De Bunker, Gemert (22:00 uur)
Vrijdag 25 november: De Amer, Amen (20:00 uur)
Zaterdag 26 november: City Blues Festival, P60, Amstelveen (19:30 uur)
Zondag 27 november: The Lane, Oostburg (16:00 uur)
Maandag 28 november: Bel Air, Breda (20:30 uur)
Disndag 29 november: Cultuurhuis, Heerlen (20:30 uur)
Woensdag 30 november: Kareltje, Heusden (20:30 uur)